Fintech Berlin 24.–25.4.2024

Fintech Berlin 24.–25.4.2024

Ajankohta

24.–25.4.2024

Aukioloajat
9.00 – 18.00

Paikka
City Cube Messe Berlin
Berliini, Saksa

Näyttelyssä esillä

Fintech Berlin tapahtumassa keskitytään fintech-alan uusimpiin trendeihin ja kehitykseen. Esillä on sekä perinteisen pankkitoiminnan että fintech-teollisuuden innovaatioita. Tapahtuma tarjoaa osallistujille mahdollisuuden osallistua keskusteluihin, työpajoihin ja muihin tapahtumiin, jotka kattavat fintech-alan uusimmat trendit ja kehityksen. Näyttely on jaettu kahteen osaan: kongressiin ja EXPO-alueeseen, joissa kummassakin tarjotaan monipuolista ohjelmaa ja toimintaa alan teemoihin liittyen. Tapahtuma keskittyy vain niihin palveluihin, jotka on tarkoitettu B2B-bisnekseen. Tapahtumassa ei ole mukana vakuutuspuolta.

Kävijätietoa

Tapahtuman odotetaan houkuttelevan 2000 kävijää ja yli 100 puhujaa tarjoten kahden päivän verkostoitumismahdollisuuksia. Tapahtuma on suunnattu sekä alan ammattilaisille että fintech-alasta kiinnostuneille. FIBE 2024 tarjoaa mahdollisuuden tavata alan merkittäviä toimijoita ja asiantuntijoita ja pyrkii luomaan yhteisön, joka keskittyy fintech-alan ja rahoituksen tulevaisuuteen.
Tapahtumassa puhujina toimijoita mm seuraavista organisaatioista: Motive Ventures, Penta, Scalable Capital, Redstone, Deutsche Bank, Caesar Ventures.

Näytteilleasettajaksi Fintech-messuille

Tervetuloa mukaan FIBE-messujen unicorn partneriksi, jossa yhteistoiminta on avainasemassa. Pakettiin sisältyvät pöytä, tuoli ja hylly, samoin kuin valaistus, wifi, sähköyhteys ja logo. Lisäksi pakettiin kuuluu kymmenen minuutin esitys FIBE cooperation -alueella sekä siihen liittyvä tekninen tuki. Saat myös messujen viestintäpaketin, kaksi messulippua ja pääsyn pre-partyyn 23.4. ja FIBE partyyn 24.4. FIBE tarjoaa pakettia hintaan 4000 €.

Kysy meiltä myös muita paketteja. Messuille Oy toteuttaa osastoja Fintech-messuille ja meidän kauttamme saat erinomaiset valmiudet menestyksekkääseen messuosallistumiseen.

Lisätietoja: Mikko Nummi / etunimi.sukunimi@messuille.fi tai puhelimitse +358 50 3570112