Merialan messuja Aasiassa ja Lähi-idässä

Messuosastoja Aasian messuille

Me rakennamme oheisille Aasian messuille sekä yksittäisiä messuosastoja että suomalaisia yhteisosastoja. Tiimistämme löytyy erikoisosaamista Aasiasta, ja osastot rakennamme yli kymmenen vuoden messukokemuksella. Avustamme muissakin messuihin liittyvissä kysymyksissä.  Pyydä meiltä lisätietoja!

APM – Asia Pacific Maritime, Singapore

16. – 18.3.2022

Joka toinen vuosi järjestettävä APM -messut Singaporessa tuo yhteen jo viidettätoista kertaa laivanrakentajat, meriteollisuuden sekä offshore-toimijat.  Yli 1500 näytteilleasettajaa yli 60 maasta vastaavat siitä, että tapahtumassa on osaajia ja ostajia ympäri maailmaa

OSEA, Singapore

t.b.a.

Öljy- ja kaasutoimijoiden oma tapahtuma OSEA houkutti paikalle vuonna 2016 yli 18 000 kävijää. Muun muassa Hollannilla, Etelä-Korealla ja Isolla-Britannialla oli oma osastonsa messuilla.

ADIPEC, Abu Dhabi

Marraskuu 2022

Offshore ja Maritime-tapahtuma jossa osallistujia yli 150 000. Mukava näyttelyssä energia-alan digitalisaatioratkaisut.

SEA ASIA, Singapore

t.b.a.

Yli 15000 ammattilaisvieraan maritime-tapahtuma joka toinen vuosi Singaporessa.

IMDEX ASIA, Singapore

t.b.a.

Naval Defence ja Maritime-messut. Yli 10 000 ammattilaisvierasta ja delegaatiokohtaamiset tekevät tästä tapahtumasta Kaakkois-Aasian tärkeimmän puolustuspuolen kohtaamispaikan.

THAILAND Marine & Offshore

2. – 4.11.2022

Bangkokissa järjestettävä kansainvälinen meri- ja offshore-teollisuustapahtuma. Tapahtumassa yli 8000 alan ammattilaista kokoontuu teknologian sekä markkinoiden trendien liittyvien aiheisiin offshore-, öljy- ja kaasuteollisuuden, laivanrakennusteollisuuden sekä merenkulkualalla.