Viihde- ja kodinelektroniikan jättitapahtuma IFA-messut 2. – 6.9.2022

IFA viihde-elekroniikkaLähde IFA-messuille Berliiniin

IFA-messuille kokoontuvat kaikki alan merkittävät edustajat ja päättäjät ympäri maailmaa. Tapahtumassa mukana on noin 1 800 näytteilleasettajaa ja 240 000 kävijää, joista yli puolet on ammattilaiskävijöitä. Kaikki merkittävät maahantuojat, tukku- ja vähittäiskaupan toimijat vierailevat Berliinissä.

7. IFA-messut Berliinissä, vieraana Albert Einstein
7. IFA-messut Berliinissä, vieraana Albert Einstein

Messut tarjoavat ammattilaisille erinomaisen tilaisuuden esitellä uutuuksia, tavata alan toimijoita sekä solmia arvokkaita kontakteja ja kauppoja.

Messuilla ovat edustettuina kaikki alan tärkeimmät segmentit ja tuotteet: mm. televisiot ja internet tv, kotiteatterit, palvelimet ja tallentimet, audio- ja hifi-laitteet, pienet ja isot kodinkoneet, kamerat, MP3-soittimet, pelit ja ohjelmat, muistiratkaisut, tiedotusvälineet, satelliitit, verkot ja kaapelit, puhelimet ja navigaattorit.

Lisäksi IFA-messujen teemoihin kuuluvat:

  • App-controlled wearables
  • Action cameras
  • Ultra HD TV
  • Wireless audio

Kuusipäiväisen näyttelyn aikana tapahtumassa on lukuisia tuotelanseerauksia, joita esitellään lähes 6000 median edustajalle. Lisäksi IFA-messuilla on laaja oheisohjelma: IFA Keynotes, SHIFT automotive, IFA+ Summit, IFA Next Innovation Engine, Expert Talks @ IFA Global Markets. Näiden lisäksi messujen yhteydessä järjestetään iltaisin konsertteja.

Osallistu näytteilleasettajana IFA-messuille. Voit osallistua seuraavilla tavoilla:

viihde-elektroniika IFA

  • Omalla osastolla. Lähetämme sinulle ilmoittautumislomakkeet tai voit ladata ne IFAn sivuilta. Halutessasi rakennamme osastosi.
  • erityisalueilla esiintyminen-Global Markets-IFA Next start uo alue-Smart Home-IFA Fitness & Activity-IFA iZone

Määräajassa ilmoittautuneita yrityksiä sijoitetaan hallikarttoihin toukokuussa. Kysy meiltä mahdollisista vapaaksi jääneistä paikoista. Halutessanne voimme myös hakea teille näyttelytukea, joka kattaa noin 50% näyttelykuluista, mikäli tuen ehdot toteutuvat. Lisää IFA-messuista.

Lisätietoa

mikko.nummi @ messuille.fi ja puh 050 35 70112