Raideliikenne- ja infra-alan näyttely Innotrans 2020

Joka toinen vuosi järjestettävät kansainväliset Innotrans-messut ovat maailman johtava raide- ja liikennetekniikan messutapahtuma. 22. – 25.9.2020 kokoontuvat kaikki alan merkittävät edustajat ja päättäjät ympäri maailmaa jälleen kerran Berliiniin. Vaunuvalmistajien ja teknologiayhtiöiden lisäksi alan tärkeimmät alihankkijat ovat mukana Berliinissä.

Innotrans-messujen kasvuvauhti on ollut huimaa, ja vuonna 2014 messut saavuttivatkin tähänastisen ennätystuloksensa. Tällöin kasvoivat näytteilleasettajien ja kävijöiden määrä sekä näyttelyala – 2761 näytteilleasettajaa 55 eri maasta esitteli tuotteitaan 200 000 neliömetrin alueella. Messut houkuttelivat paikalle yli 130 000 ammattilaiskävijää lähes 150 eri maasta. Myös Innotrans 2016:n suosio on ollut valtavaa, ja tapahtuman odotetaankin tänä vuonna kasvavan entisestään.

Messuilla ovat edustettuina seuraavat segmentit: raideliikenneteknologia (mm. henkilö- ja rahtiliikenteen kulkuneuvot, komponentit, palvelut), sisustus, infra- ja raideteknologia, julkinen liikenne (mm. linja-autot, asemat, tietojärjestelmät, logistiikka, palvelut) sekä tunnelirakentaminen. Näyttelyhallien viereen on edellisten kertojen tapaan varattu ulkoalue, jossa 3,5 kilometriä pitkät kiskot toimivat näyttelyalustana. Tämän maailmanlaajuisestikin ainutlaatuisen näyttelykonseptin lisäksi messuilla on tarjolla korkeatasoinen ja monipuolinen kongressiohjelma. Tutustu ohjelmaan sivustolla www.innotrans.de.

Innotrans-messuliput

Voit tilata ennakkoon pääsyliput meiltä. Pääsyliput saat meiltä edullisemmin kuin paikan päältä. Kysy lippuja Mikko Nummi /etunimi.sukunimi@messuille.fi

Voit osallistua näytteilleasettajana Innotrans -messuille kolmella tapaa:

  • omalla osastolla

    Voit varata näyttelypinta-alan ilmoittautumislomakkeilla. Saatuasi sijainnin messuhalleista voit pyytää meiltä tarjouksen mm. osaston rakentamisesta.

  • Rail Finland -yhteisosasto

    Pyydä tarkempi tarjous

  • avaimet käteen -pakettiInnotrans, raideliikennemessut

    Pyydä meitä varaamaan näyttelypinta-ala sekä suunnittelemaan ja toteuttamaan rakenteet puolestasi näyttelyyn.

 

Lisätietoa Mikko Nummi / etunimi.sukunimi@messuille.fi tai puhelimitse 050 3570 112