Hedelmä- ja vihanneskaupan ykköstapahtuma Fruit Logistica 9. – 11.2.2022

Fruit Logisticassa hedelmät, marjat sekä pakkaukset ja laitteet esillä

 

Euroopan hevi-puolen johtava kansainvälinen tapahtuma Fruit Logistica jatkaa kasvuaan. Tapahtuman arvoa nostaa erityisen tasokkaat messukävijät, joiden kautta valmistajat tapaavat maahantuojat, tukku- ja vähittäiskaupan toimijat. Yli 85 % näytteilleasettajista suositteleekin, että alan yritykset esittelevät tuotteensa tässä tapahtumassa. Sama määrä näytteilleasettajia on sitä mieltä, että messuilla oli positiivinen vaikutus oman yrityksen toimintaan.

Fruit Logistican näytteilleasettajat ovat marjojen, hedelmien ja vihannesten kasvattajia, myyntiorganisaatioita, koneiden ja laitteiden valmistajia, pakkauspuolen toimijoita sekä logistiikka-alan yrityksiä. Tapahtumaan osallistui 2020 noin 3300 näytteilleasettajaa yli 80 eri maasta. Noin 90 % näytteilleasettajista tulee Saksan ulkopuolelta.

Tapahtumassa vieraili 72000 alan ammattilaista yli 130 eri maasta. 75 prosenttia vierailijoista tulee Saksan ulkopuolelta lähinnä Espanjasta, Hollannista ja Italiasta. Kävijät tulevat tapahtumaan etsimään uusia toimittajia, tutustumaan tuoteuutuuksiin ja selvittämään alan markkinoita. Heidän erityismielenkiinnon kohteena ovat hevituotteiden lisäksi pakkaukset, koneet ja laitteet sekä logistiikka.

Fruit Logistica -messuliput

Voit tilata ennakkoon pääsyliput meiltä.

Voit tilata liput lähettämällä vierailijan nimen, tittelin, sähköpostin, yrityksen nimen ja osoitteen meille osoitteeseen info@messuille.fi. Lisäksi tarvitsemme laskutusosoitteen ja y-tunnuksen.  Huomioithan, että lasku toimitetaan sähköpostitse tilaajalle.

Voit osallistua näytteilleasettajana Fruit Logistica -messuille

kolmella tapaa:

  • omalla osastolla

    Voit varata näyttelypinta-alan ilmoittautumislomakkeilla. Saatuasi sijainnin messuhalleista voit pyytää meiltä tarjouksen mm. osaston rakentamisesta.

  • avaimet käteen -paketti

    Pyydä meitä varaamaan näyttelypinta-ala sekä suunnittelemaan ja toteuttamaan rakenteet puolestasi näyttelyyn.

  • Suomen yhteisosasto

    Helppo on helppo tapa osallistua tapahtumaan. Yhteisosasto pakettiin sisältyy Suomi-ilmeen rakenteet, oma tiski, kaikki pinta-alaan liittyvät kulut sekä rekisteröintimaksut ja tekniset kulut. Hinnassa on myös mukana palvelumaksut, iltatilaisuus sekä esite-/tuotetoimitus pienelle kollille Berliiniin. Lue tästä TARJOUS YHTEISOSASTO FRUIT LOGISTICA 2022

 

Lisätietoa Mikko Nummi / etunimi.sukunimi@messuille.fi tai puhelimitse 050 3570 112

Lue lisää messuista www.fruitlogistica.com

 

Fruit Logistica uutiskirje

Liity Fruit Logistica-postituslistallemme! Saat 3-4 krt vuodessa uutisia tapahtumasta.

Please wait...

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!