Ecomondo 7. – 10.11.2023 Rimini, Italia

Ecomondo 7. – 10.11.2023 Rimini, Italia

Ecomondo on Välimeren alueen suurin kiertotaloustapahtuma, joka on merkittävä tapaamispaikka myös kansainvälisesti. Tapahtuma pidetään 26. kertaa.

 

Ajankohta

7. – 10.11.2023

Aukioloajat

t.b.a

Paikka
RIMINI EXPO CENTER
IEG – Italian Exhibition Group
Via Emilia, 155
47921 Rimini (RN), Italy

Näyttelyssä esillä

Jätteen hyötykäyttö
Vedenkäsittely ja blue economy
Bioenergia ja maatalous
Kiertotalous
Alueiden ja maan kunnostus
Ympäristön monitorointi
Työstökoneet ja laitteet ekologisiin kohteisiin

Kävijätietoa

Ecomondo-messuilla kävi viimeksi yli 79 000 vierailijaa yli 60 eri maasta.

Tapahtuma on sijoitettu 22 messuhalliin Rimini expo centerissä.

Näytteilleasettajaksi ecomondo -messuille

Pohjoismainen paviljonki on jälleen suunnitteilla. Pääjärjestäjä on Innovation Norway (Milano) ja lisäksi mukana Suomen Rooman -suurlähetystö, Norjan Rooman -suurlähetystö, Ruotsin Rooman -suurlähetystö ja Business Sweden. Messuille Oy huolehtii Suomen käytännön järjestelyt.

Pohjoismaisen paviljongin sijainti on erinomainen, mikä takaa hyvän näkyvyyden. Jokainen yritys saa oman esittelytilan tv-screenin kanssa sekä käytössä ovat jaetut neuvottelutilat. Yhteispaviljonki on kustannustehokas ratkaisu yrityksille. Tutustu pdf-esitteeseen tästä.

Pyydämme alustavan kiinnostuksen mahdollisimman pian. Sitova ilmoittautuminen vasta kun olemme saaneet kustannukset laskettua.

Lisätietoa Margareta Mäkelä / etunimi.sukunimi@messuille.fi tai puhelimitse +358 45 195 3061

Edellisen ecomondon pohjoismaisen paviljongin kuvia

Näytteilleasettajana pääset esittelemään tuotteita tässä kansainvälisessä ympäristössä ja keräämään yhteistyökumppaneita Italiasta ja muualta Euroopasta. Tarjoamme PK-yhtiöille messutuen hakupalvelun. Messutuki kattaa toteutuessa noin 50 % pinta-alaan ja rakentamiseen liittyvistä kuluista. Yhteisosaston paikkoja on rajoitetusti, tarjoamme paikat kiinnostuksen ilmoittaneille ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

.