Messe Berlin GmbH-messuyritys

Messe Berlin GmbH – yksi menestynein messuyritys maailmassa

Messe Berlin on järjestänyt kansainvälisiä messuja ja kongresseja jo vuodesta 1822 lähtien. Järjestämme yli 100 alueellista, kansallista ja kansainvälistä tapahtumaa vuosittain omassa organisaatiossamme sekä vierastapahtumina. Johtavien kansainvälisten messujen kuten ITB Berlinin, International Green Weekin, InnoTransin ja Fruit Logistican lisäksi laajasti kansainvälinen ohjelmamme kattaa monipuolisen valikoiman tapahtumia – olipa kyse sitten ruoka-alasta, matkailusta, logistiikasta, terveysteknologiasta tai kulutuselektroniikasta – Messe Berlinin portfolio tarjoaa monia kohokohtia ympäri vuoden.

Uniikki sijainti, innovatiiviset messukonseptit, menestyksekäs kongressitoiminta ja vahva kansainvälinen suuntautuminen täydentävät monien vuosien asiantuntemusta, ammattimaisuutta ja erottuvaa palveluhenkisyyttä. Nämä ominaisuudet tekevät Messe Berlinistä yhden maailman menestyksekkäimmistä messuyrityksistä.

Messe Berlinillä on toimintaa yli 170 maassa. Tytäryhtiöitämme ovat Messe Berlin Singapore Pte. Ltd. Singaporessa, Global Produce Events (Shanghai) Co. Ltd. Shanghaissa ja Berlin Exhibition Guangzhou Co. Ltd. Guangzhoussa. Lisäksi kansainväliset edustajamme ympäri maailmaa takaavat, että niin näytteilleasettajana kuin vierailijanakin löydät aina asiantuntevan paikallisen yhteyshenkilön Messe Berlinin tapahtumiin ulkomailla sekä Berliinin messuille ja kongresseihin.

Tutustu Messe Berlinin eri messuihin

Messuille Oy palvelee

Osallistut sitten messuvieraana tai näytteilleasettajana Messe Berlinin messuille autamme ja teemme messuosallistumisenne mahdollisimman helpoksi. Neuvomme messuasioissa kokonaisvaltaisesti ja ilman kustannuksia.

Kysy meiltä messuille oy:ltä tarjous messuosastoista Eurooppaan ja Aasiaan. Saat meiltä myös alennuskoodin messulipuista Messe Berlin GmbH:n järjestämiin näyttelyihin. Tutustu monipuolisiin messupalveluihimme.

Ota yhteyttä: