Messe Berlin GmbH-messuyritys

Messe Berlin GmbH – yksi menestynein messuyritys maailmassa

Messuille oy on Messe Berlin GmbH:n virallinen edustaja Suomessa. Messe Berlin GmbH -yritys kuuluu maailman 10 isoimman tapahtumajärjestäjän joukkoon, joka on järjestänyt kansainvälisiä messuja ja kongresseja jo vuodesta 1822 lähtien. Yritys järjestää vuosittain yli 100 alueellista, kansallista ja kansainvälistä sisäistä- ja vierastapahtumaa.

Ainutlaatuinen sijainti Berliinissä, innovaatiiviset messukonseptit ja vahva kansainvälinen suuntaus täydentävät monen vuoden asiantuntemusta, ammattitaitoa ja erottuvaa palveluperusteista luonnetta. Kaikki nämä ominaisuudet yhdessä tekevät Messe Berlinistä yhden maailman menestyneimmistä messuyrityksistä.

Johtavien kansainvälisten messujen lisäksi, kuten ITB Berlin / Asia, Grüne Woche, IFA, InnoTrans ja Fruit Logistica Berlin / Singapore, kansainvälinen messuohjelma kattaa laajan joukon tapahtumia – olivatpa ne sitten ruokaa, matkoja, logistiikkaa, terveydenhuollon IT: tä tai kulutuselektroniikkaa – Messe Berliinin portfoliossa on paljon tarjottavaa.

Tutustu Messe Berlinin eri messuihin

Messuille oy palvelee

Osallistut sitten messuvieraana tai näytteilleasettajana Messe Berlinin messuille autamme ja teemme messuosallistumisenne mahdollisimman helpoksi. Neuvomme messuasioissa kokonaisvaltaisesti ja ilman kustannuksia.

Kysy meiltä messuille oy:ltä tarjous messuosastoista Eurooppaan ja Aasiaan. Saat meiltä myös alennuskoodin messulipuista Messe Berlin GmbH:n järjestämiin näyttelyihin. Tutustu monipuolisiin messupalveluihimme.

Ota yhteyttä: