Raideliikenne- ja infra-alan näyttely Innotrans 2024

Berliinissä järjestettävä raide- ja liikenneteknologiaan keskittyvä tapahtuma

Joka toinen vuosi järjestettävät kansainväliset Innotrans-messut ovat maailman johtava raide- ja liikennetekniikan messutapahtuma. 24. – 27.9.2024 kokoontuvat kaikki alan merkittävät edustajat ja päättäjät ympäri maailmaa jälleen kerran Berliiniin. Vaunuvalmistajien ja teknologiayhtiöiden lisäksi alan tärkeimmät alihankkijat ovat mukana Berliinissä.

Innotrans-messujen kasvuvauhti on ollut huimaa, ja vuonna 2022 messut saavuttivatkin erionomaisen tuloksen. Lähes 3000 näytteilleasettajaa 55 eri maasta esitteli tuotteitaan 200 000 neliömetrin alueella. Messut houkuttelivat paikalle yli 130 000 ammattilaiskävijää lähes 150 eri maasta.

Messuilla ovat edustettuina seuraavat segmentit: raideliikenneteknologia (mm. henkilö- ja rahtiliikenteen kulkuneuvot, komponentit, palvelut), sisustus, infra- ja raideteknologia, julkinen liikenne (mm. linja-autot, asemat, tietojärjestelmät, logistiikka, palvelut) sekä tunnelirakentaminen. Näyttelyhallien viereen on edellisten kertojen tapaan varattu ulkoalue, jossa 3,5 kilometriä pitkät kiskot toimivat näyttelyalustana. Tämän maailmanlaajuisestikin ainutlaatuisen näyttelykonseptin lisäksi messuilla on tarjolla korkeatasoinen ja monipuolinen kongressiohjelma. Tutustu ohjelmaan sivustolla www.innotrans.de.

Innotrans-messuliput

Voit pyytää pääsylippuihin ale-koodin meiltä. Ale-koodilla saat liput edullisemmin lippukaupasta.

Päivä – ja kestolippu sisältävät Berliinissa julkisen liikenteen lipun. Tarkemmat tiedot julkisesta liikenteestä suoraan lipussa. Pyydä meiltä alennuskoodi lippukauppaan, tällöin saat liput alennetulla hinnalla. Pyydä ale-koodi osoitteesta info@messuille.fi.

Voit osallistua näytteilleasettajana Innotrans -messuille kahdella tapaa:

  • omalla osastolla

    Voit varata näyttelypinta-alan ilmoittautumislomakkeilla. Saatuasi sijainnin messuhalleista voit pyytää meiltä tarjouksen mm. osaston rakentamisesta.

  • avaimet käteen -pakettiInnotrans, raideliikennemessut

    Pyydä meitä varaamaan näyttelypinta-ala sekä suunnittelemaan ja toteuttamaan rakenteet puolestasi näyttelyyn.

Lisätietoa Mikko Nummi / etunimi.sukunimi@messuille.fi tai puhelimitse 050 3570 112