Netled parantaa viljelyn tehokkuutta

Kiitosta yhteistyössä saakin erinomaisesti toimineet järjestelyt ja viestintä. Voimme lämpimästi suositella Messuille oy:tä huolehtimaan messuprojektista kansainvälisillä messuilla Berliinissä.

Vertikaaliviljelyteknologian ammattimaisen viljelyn kehittämiseen ja valmistamiseen erikoistunut Netled osallistui Fruit Logistica-messuille Berliinissä. Euroopan hevi-puolen johtava kansainvälisen tapahtuman näytteilleasettajat ovat marjojen ja he-vi kasvattajia, myyntiorganisaatioita, koneiden ja laitteiden valmistajia, pakkauspuolen toimijoita sekä logistiikka-alan yrityksiä. Kävijät tulevat tapahtumaan etsimään uusia toimittajia, tutustumaan tuoteuutuuksiin ja selvittämään alan markkinoita.

Netled lähti messuille näytteilleasettajana tavoitteenaan saada yritykselle yleistä näkyvyyttä sekä tunnettavuutta ja tietenkin myös liidejä ja tarjouspyyntöjä. Kansainväliset markkinat ovat yritykselle tärkeät. Alan ammattilaistapahtumassa vieraili 72000 alan ammattilaista yli 130 eri maasta, joista 75 prosenttia vierailijoista tuli Saksan ulkopuolelta.

 

 

”Yhteistyö Messuille oy:n kanssa sujui hyvin ja olemme olleet tyytyväisiä. Messujärjestelyissä on aina aikataulupaineita ja logistiikan ajoittamista, mutta Messuille oy hoiti messuosaston toteutusaikataulun ajallaan. Erityisesti messuosaston rakentamiseen liittyvä hässäkkä on helpompaa omalla kielellä, kun Messuille oy:n kaltainen yhteistyökumppani hoitaa asiat. Kiitosta yhteistyössä saakin erinomaisesti toimineet järjestelyt ja viestintä. Voimme lämpimästi suositella Messuille oy:tä huolehtimaan messuprojektista kansainvälisillä messuilla Berliinissä.” – Johanna Kivioja, Sales &Marketing, NetLed

Lähes kaikki messujen 3300 näytteilleasettajaa ovat sitä mieltä, että alan ammattimessuilla on positiivinen vaikutus oman yrityksen toimintaan. Myös Netled kokee saaneensa Fruit Logistica-messuilta näkyvyyttä ja kontakteja, joita lähdettiin hakemaan. Tutustu ja lue lisää www.netled.fi