Palvelumme

Kokonaisvaltaista ja monipuolista messupalvelua

osastorakennus

Messuosastot ja -rakenteet

Toteutamme messuosastosi toiveesi mukaan! Suunnittelun lähtökohtana on toteuttaa yksilöllinen, toimiva ja nykyaikainen messuosasto. Näyttävällä ja tyylikkäällä osastolla erotut myös messujen massasta. Meillä on hyvä messutrendien tuntemus ja huolehdimme, että osasto vastaa yrityskuvaa ja on myös samalla brändin mukainen.

Ammattitaitoinen messupalveluasiantuntijamme tuntee messurakentamisen salat. Saat kauttamme messuosaston suunnittelun ja messurakentamisen lisäksi graafisen suunnittelun ja osastopiirrokset. 3D-mallennuksemme avulla havainnollistat parhaiten tulevan messuosastosi. Myös tekninen dokumentointi järjestyy kauttamme. Huolehdimme messuosaston rakentamisen toteutuksesta ja valvomme näyttelyrakentamistyön.

Onnistunut messuosasto heijastaa yrityksesi arvoja sekä huomioi yrityksesi tavoitteet messuilta. Teemme messuosallistumisen teille mahdollisimman helpoksi. Neuvomme messuasioissa kokonaisvaltaisesti. Olemme messualan ammattilaisia ja ylpeitä vahvasta ammattitaidostamme.

Kysy meiltä messuille oy:ltä tarjous messuosastoista Eurooppaan ja Aasiaan mail

Messuprojekti

Messuosallistumisprojekti työllistää aina ja lisäparikäsi projektin läpiviemisessä on usein hyvä ratkaisu. Messuille oy:n nimetty yhteyshenkilö auttaa kaikissa messuihin käytännön tehtävien hoitamisessa ja koordinoi tarvittavat asiat. Huolehdimme messuprojektin kokonaiskoordinoinnista ja aikataulutuksesta.

Messuosaston suunnittelun ja rakentamisen lisäksi hoidamme tarvittaessa tapahtumajärjestäjälle ilmoittautumisen, paikkaneuvottelut sekä myös muut tilavaraukset. Messuille oy on kokonaisvaltainen kumppani, jonka hyvin suunniteltu ja toteutettu messuprojekti tuo tuloksia pitkään vielä messujen jälkeenkin.

 

Messuviestintä

Messuilla onnistut paremmin tehokkaan viestinnän avulla. Messuille oy suunnittelee ja toteuttaa tarvittaessa haluamillesi kohderyhmille messukutsut, asiakaskirjeet ja messuesitteet ennen messuja sekä myös tapahtuman jälkeen. Teemme sinulle osallistumistasi tukevaksi elementiksi erillisen one pager -kampanjasivun, jonka kautta asiakkaasi saavat juuri oleellisimman tiedon näyttelyosallistumisestasi ja tuotteestasi. Saat tiedon liideistä, jotka ovat tutustuneet kampanjaan. Tarvittaessa rakennamme ja toteutamme tavoitteiden mukaisen markkinointikampanjan eri sosiaalisen median kanavia hyödyntäen.

Suunnitellaan messuosallistumisellesi ja tuotteillesi sopivat viestit ja näkyvyys. Messuille oy tarjoaa mieleenpainuvia ideoita ja ratkaisuja messuosallistumiseenne.

Messuliidipalvelu keymeets

Messuille oy on myös kumppani messuasiakashankintaan. Saat messuosallistumisesta irti suuremman hyödyn, kun me etsimme kohderyhmistä sinulle potentiaaliset asiakkaat ja sovimme online-tapaamisia ennen messuja. Tapaamisten avulla saatte parempia messukontakteja niin laadullisesti kuin määrällisesti. Sinun tehtäväksi jää vain kääntää messuliidi kaupaksi.

Messuaikaiset palvelut

Messujen aikana on hyvä, että paikan päällä on messujärjestäjän palvelut tunteva kumppani. Tarvittaessa järjestämme ja avustamme mm. messucateringissä, koordinoimme yhteistyökumppanimme kanssa messuosaston valokuvauksen tai messuvideon tekemisen. Ulkoistamalla palvelut keskityt messuosallistumiseen ja asiakkaiden kohtaamiseen.

planning

Messuliput

Saat meiltä pääsyliput Messe Berlin GmbH:n järjestämiin näyttelyihin noin 10-30 % edullisemmin. Pyydä meiltä alennuskoodi Messe Berlin GmbH:n lippukauppaan.

Messuavustus

Haemme asiakkaiden puolesta Business Finlandin hallinnoimaa harkinnanvaraista messuavustusta.